Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!
Hittar du inte det du söker eller har du frågor kring någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig!

Bostadsanpassning

Upptäck våra produkter som gör varje dag lite enklare

Västia har specialiserat sig på att utveckla säkra och användarvänliga duschlösningar för bostadsanpassning hos äldre och funktionshindrade. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Vi har stödhjälpmedel, tillval som förenklar och avlastar både brukare och personal.

Läs mer

Bostadsanpassning

 

Hjälp med bostadsanpassning

Användarvänliga produkter som gör varje dag lite enklare
Västia har sedan 1994 specialiserat sig på att utveckla säkra och användarvänliga duschlösningar för bostadsanpassning hos äldre och funktionshindrade. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Västia samarbetar med samtliga Sveriges kommuner. Vi ser fram emot att kunna göra varje dag lite enklare för just dig. 

Du kan söka stöd via din kommun

I Sverige har alla rätt att söka stöd för bostadsanpassning. Du har möjlighet att söka stöd via din kommun. Mer information finns på Boverkets hemsida.
KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA OM HUR DU SÖKER BIDRAG I DIN KOMMUN

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor och synpunkter. Dina tankar och funderingar är oerhört viktiga och inspirerar oss att fortsätta utveckla produkter som gör varje dag lite enklare.