Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!
Hittar du inte det du söker eller har du frågor kring någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig!

Bostadsanpassning

Upptäck våra produkter som gör varje dag lite enklare

Västia har specialiserat sig på att utveckla säkra och användarvänliga duschlösningar för bostadsanpassning hos äldre och funktionshindrade. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Vi har stödhjälpmedel, tillval som förenklar och avlastar både brukare och personal.

Läs mer

Historia

 

Västia startades 1986. Då började tillverkning och försäljning av glasfiberlådor, sandlådor, sandbehållare, livbälteslådor/soffor och även verktygs- och redskapslådor. Västia utökade sitt sortiment med Igloos för glasåtervinning, där Västia snart blev marknadsledande.

Under åren har vi ständigt utvecklat våra produkter och kompletterat med nya.

År 1994 startade vi också tillverkning av våra första VÄSTIA DUSCHRUM®. Denna produkt har idag levererats i över 22 000 exemplar till de flesta av Sveriges kommuner och är en produkt som hela tiden utvecklas vidare. För denna produkt har vi idag ett registrerat patent, ett registrerat mönsterskydd och ett registrerat varumärke

Västia är känt sedan länge för sina produkter av hög kvalitet med finurliga och genomarbetade lösningar. Vår ambition är att leva upp till detta rykte även i framtiden. 
 
Västia kommer också fortsättningsvis att jobba med produktutveckling och vidareutveckling av befintliga produkter. Detta är ett arbete där ni som kunder är oerhört viktiga. Har ni tankar om eller synpunkter på Västias produkter skulle vi vara mycket glada om ni hör av er till oss.

2017 01 01

Anna Westbeck, VD

Välgörenhet

Västia stödjer Neuroförbundet
Medlemmar i Sjöräddningssällskapet
Vi stödjer även Parasport Göteborg
 

Permanenta utställningar

Västia presenterar flera av sina produkter på permanenta utställningar runt om i landet. Malmö, Lilla Edet, Västerås, Gävle, Sundsvall och Umeå. För mer info klicka här>>Innehavaren av detta medlemsbevis är med i SafeTrade, offentlig sektors produkt- och leverantörsdatabas. SafeTrade är urvals- och kontrollverktyget utvecklat av och för inköpare och upphandlare i offentlig sektor med syfte att förenkla och förbättra inköpsprocessen.