Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!
Hittar du inte det du söker eller har du frågor kring någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig!

Bostadsanpassning

Upptäck våra produkter som gör varje dag lite enklare

Västia har specialiserat sig på att utveckla säkra och användarvänliga duschlösningar för bostadsanpassning hos äldre och funktionshindrade. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Vi har stödhjälpmedel, tillval som förenklar och avlastar både brukare och personal.

Läs mer

Hur beställer jag

Logga in med ditt konto som du fått av oss via e-post

Har du inget konto måste ni ansöka om ett konto. Detta gör ni enkelt genom att klicka här. Om du redan har ett konto kan du logga in och då är ditt användarnamn den e-post som finns registrerad hos oss samt det lösenord du fått av oss via e-post. Du loggar in genom att klicka här.

Har du glömt ditt lösenord?

Om du glömt ert lösenord så återställer ni detta enkelt genom att klicka här och då fyller ni er e-post adress som finns registrerad hos oss. Följ därefter instruktionerna i e-post meddelandet för hur du ställer in nytt lösenord. Har du glömt vilken e-post som finns registerarad hos oss så hjälper vi dig med detta genom att du hör av dig till oss antingen via telefon eller kontakt formuläret som du hittar här.

Är du privatperson och vill handla av oss?

Kontakta oss genom att klicka här så hjälper vi er med er beställning.

Jag har hittat min produkt, hur slutför jag beställningen

Du har hittat din produkt genom att söka alternativt klickat på kategorier och hittat produkten den vägen. Nu klickar du på "LÄGG I VARUKORG" detta gör du med alla de produkter du önskar beställa. När du är nöjd kan du klicka på knappen som heter "Kassa" längst uppe i menyn. 

Är du inte inloggad ombeds du att logga in innan du ser kassan, väl inne i kassan fyller du i de fält som presenteras och klickar på slutför beställning!