Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!
Hittar du inte det du söker eller har du frågor kring någon av våra produkter? Tveka inte att höra av dig!

Bostadsanpassning

Upptäck våra produkter som gör varje dag lite enklare

Västia har specialiserat sig på att utveckla säkra och användarvänliga duschlösningar för bostadsanpassning hos äldre och funktionshindrade. För att möta särskilda behov tillhandahåller vi ett generöst och variationsrikt utbud som kan anpassas efter önskemål. Vi har stödhjälpmedel, tillval som förenklar och avlastar både brukare och personal.

Läs mer

MiNi-garage, högerhängd dörr

Artikelnummer: 5000100

MiNi-garage, högerhängd dörr

Västia Mini-Garage är praktiskt, diskret och med många användningsområden. Då rullatorer, rullstolar och barnvagnar lämpligtvis inte får förvaras i trappuppgångar av utrymningsskäl fyller detta garage flera viktiga funktioner både praktiskt och säkerhetsmässigt.
Användningsområdena är oändliga, bara fantasin sätter gränser. Förutom till rullatorer och barnvagnar vid hyresfastigheter passar det utmärkt till villan eller i trädgården för t.ex. grillen eller trädgårdsredskap.

Mini-Garaget har ljusinsläpp i både dörren och på motsatt sida. Justerbara fötter i alla fyra hörn. Tack vare att materialet i golvet är så starkt kan det hållas tunt och därmed blir det en mycket låg tröskel vilket i sin tur innebär att ramp inte är nödvändigt.

---

Namn Storlek #
Västia Mini-garage.pdf Västia Mini-garage.pdf 1.16MB Ladda ner